JBRacinghu-customsolutionsforyourcarsr copy_feketekeret

Ügyintézés 

Egy autóval kapcsolatban rengeteg ügyintézési feladat merülhet fel. 2022-től segítséget szeretnénk nyújtani ezen feladatok legküzdésében már meglévő és leendő ügyfeleink számára Esztergom vonzáskörzetében. Ha autóvásárlás előtt áll, most jó helyen jár!

Szolgáltatásunk akár hétvégi autó leadással, hozom-viszem szolgáltatással is elérhető! Tájékoztatás nem teljes körű, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal!

Ügyintézés akár 24 órán belül!

Kapcsoalt felvétel
Eredetvizsga
Új autó vásárlása során az egyik első lépés. Ezt a hatósági eljárást csak az arra kijelölt helyen végzik el. Bízza ránk ezt a feladatot is!
Mi elintézzük ön helyett!


Bövebben
Biztosítás kötés
Ahhoz hogy a közúti közlekedésben részt vehessen, kötelező biztosításra lesz szüksége, melyet az autó és az ön adatai alapján állapítanak meg. Mi ezt is megoldjuk!


Bővebben
Átírás
Vásárlástól szűmított 15 naptári napon belül kötelező átírni a gépjűrművetaz  új tulajdonosnak valamelyik okmányirodában.
Mi sorba állunk ön helyett!


Bővebben
Műszaki vizsga
Személygépjárművének 2 évente kötelezően megkell jelennie egy műszaki vizsgán egy arra kijelölt vizsgaállomáson. 

Ne vegyen ki ezért szabadnapot, bízza ránk!

Bővebben
Eredetvizsga

Olyan hatósági eljárás, melynek célja a járművek egyedi azonosítói és okmányai valódiságának megállapítása. Tulajdonos váltáskor kötelező az elvégzése! Az eredetiségvizsgálat érvényessége 60 nap, az eljáráshoz szükséges okmányok:

 

- Adás-vételi szerződés
 - Forgalmi engedély
- Törzskönyv
-Meghatalamazás és a vevő papírjainak másolata

Ügyintézés díja: 10.000 Ft,-
Biztosítás kötés

Azon túl hogy az átírási folyamat egyik alapja, a közlekedésben való részvétel elengedhetetlen feltétele is, ahogy a nevében is benne van Kötelező Gépjármű Felelőség Biztosítás (KGFB). Számos biztosító ajánlatából választhatunk teljesen a saját igényeinkre szabva (átutalásos vagy csekkes fizetés, 1/4 éves vagy éves díjfizetés stb...). Önnel egyeztetve a számára legoptimálisabb megoldást kiválasztva elvégezzük ön helyett akár online!

Ügyintézés díja: 5.000 Ft,-
Átírás

Autóvásárláskor 15 napon belül egy okmányirodában be kell jelentenünk a tulajdonjog megváltozását! Az autót csak a tulajdonsa (a törzskönyvön szereplő tulajdonos) adhatja el, így az adás-vételi szerződésen az ő adatait kell feltüntetni. Szükséges okmányok:
- Adás-vételi szerződés
- Forgalmi engedély
 - Törzskönyv
- KGFB ajánlat
- Eredetvizsga papírjai
- Meghatalmazás és a vevő papírjainak másolata 

Díjak amivel számolni kell:
- Vagyonszerzési illeték (táblázat alapján)
- Új forgalmi engedély 6.000 Ft,-
- Új törzskönyv 6.000 Ft,- (postán küldik utólag)
- Új rendszám pár 8.500 Ft,- (opcionális)

Ügyintézés díja: 10.000 Ft,-
Műszaki vizsga


Jogszabály írja elő hogy személygépjárművének 2 évente meg kell jelennie a műszaki vizsgán, melyet csak a közlekedési hatóság által kijelölt vizsgaállomáson végezhetnek el! Állomásonként minimálsi eltérés lehet az árban, átlagos személyautó 21.000-25.000 Ft, négykerék meghajtású autó 25.000-30.000 Ft díjjal számolható. Ha nem szeretne ezért szabadságot kivenni, mi a műszaki vizsgát is elintézzük önnek, akár egy előzetes átvizsgálással kombinálva műhelyünkben! Szükséges okmányok:
- Forgalmi engedély
- Befizett KGFB igazolás
- Meghatalmazás számunkra
Ügyintézés díja: 10.000 Ft,-
Kapcsoalt felvétel