Szolgáltatásaink

Az alábbi felsorolás segítséget nyújt hogy teljes képet kapjon a tevékenységünkről! Az egyes "boxokban" található gombokra kattintva könnyedén kiválaszthatja miről szeretne bővebb képet kapni! Amennyiben nem találjat a keresett tevékenységünket elérhetőségünk bármelyikén felveheti velünk a kapcsolatot!

Versenyautó
Vállalkozásunk tevékenysége kiterjed a versenyautók építésére, szervizelésére és felkészítésére. Referenciánk között megtalálja eddigi munkáinkat!
Button
Átvizsgálás
Műszaki vizsga előtti vagy csak időszakos átvizsgálás, nálunk ezekre is van lehetőség! Amennyiben ezt a szolgáltatást keresi, kérjen időpontot kollégánktól a hét bármely napján!
Button
Ügyintézés
Műszaki vizsga, eredevizsga, biztostás vagy átírás? Nálunk nem probléma egyik sem, akár 24 óra alatt! Mi sorban állunk ön helyett, nem kerül 1 szabadnapjába sem!
Button
Egyedi rendszerek
Egyedi rendszerben gondolkodik? Esetleg a gyári nem elég erős? Mi tudunk segíteni egyedi elképzelései megvalósításában, tegyen próbára minket!

Button
Műszaki tanácsadás
Gyári robbantott ábrák, cikkszámok!  Amennyiben velünk dolgozik együtt a közös munkát támogatni tudjuk a fent említett lehetőségekkel! Továbbá autóvásárlás előtt is segítséget tudunk nyújtani!
Button
Beszerzés
Autójának szüksége van egyedi , sport vagy gyári alkatrészre? Netán kiegészítőt keres? Jó helyen jár, mi segítségére lehetünk!


Button