JBRacinghu-customsolutionsforyourcarsr copy_feketekeret

Egyedi rendszerek 

Az emberek világszerte egyre nagyobb igényt mutatnak, hogy kedvenc autóikat egyéniségükre szabják. Sokan nem is tudják merre induljanak el, de ha most ezeket a sorokat olvasod, egy bíztos partnerra leltél ebben a projektedben! Fő profilunk ezeknek az átalakításoknak a dokumentált elvégézése, akár részben, vagy akár teljes egészében! Az alábbi főcsoportokban tudunk segíteni álmaid elérésében!:

- Egyedi kipufogórendszerek építése
- Egyedi kipufogó elemek gyártása (X, Y, downpipe stb.)
- Minőségi dobok beszerzése, beépítése
- Egyedi intercooler rendszerek építése
- Beépítő adapterek gyártása, beépítése
- Egyedi fékcső rendszer (réz vagy teflon)
- Egyedi üzemanyagrendszerek kialakítása (teflon, erősített cső)
- Egyedi rendszerek kiépítése, beépítése, áthelyezése
- Kartervédő, difi védő stb... gyártása, beépítése
- Ezenfelül nyitottak vagyunk egyedi elképzeléseid megvalósítására is!

Rendszereinkről pár szóban:

Az általunk megépített rendszerek teljes egészében a megrendelő igényeire vannak szabva.  Minőségi alapanyagokból, minőségi kivitelezésre törekszünk. Kipufogórendszereink teljes egészében rozsdamentes anyagokból készülnek, rozsdementes tartókkal és awi (TIG) eljárással hegesztve, így a korróziót 100%-ban kizárva.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk és készséggel állunk rendelkezésedre bármilyen kérdést illetően, a tőlünk megrendelt munka mellé INGYENES SZAKTANÁCSADÁST biztosítunk! Munkánkra garanciát vállalunk!

JBRacinghu-customsolutionsforyourcarsr copy_feketekeret

Versenyautó építés 

Műhelyünk egyik elsődleges profilja a versenyautó építés, több ízben készítettünk már a hivatalos versenyautó minősítésnek megfelelő autót. Amennyiben kisebb kategória a cél, ahova ez nem lényeges, nálunk arra is van lehetőség. A bukóketrec építését leszámítva eltudjuk végezni a szükséges átalakításokat műhelyünkban, illetve amit "házonbelül" nem tudunk megoldani, arra szerteágazó partner rendszerünk keretén belül tudunk megoldást kínálni! Minden esetben árajánlatot készítünk egy tervezett ütemtervvel együtt, minden egyedi igény kialakítására nyitottak vagyunk az adott szabályrendszer keretein belül!

Versenyautó szerviz

Nem csak építést, de szervizelést is vállalunk. Az extrém igénybevételnek köszönhetően, egy versenyautó alkatrészei nagyobb kopásnak vannak kitéve mint utcai társaiké. Műhelyünkben vállaljuk átnézésüket, két verseny közötti felkészítésüket vagy két szezon közötti részletes átnézésüket és javításukat!

Amennyiben szeretnéd, akár versenyen való szerviz kiszolgálásban is tudunk segíteni, amennyiben nincs ilyen háttered. Célunk hogy minél jobb megjelenéssel, egy olyan hátteret állítsunk mögéd, aminél neked csak a versenyzésre kell koncentrálnod, minden mást mi oldunk meg.
Felszerelésünk a szervizparkhoz:
- 6x6 méteres oldalfalas szerviz sátor
- 2db 3x3 méteres szerviz sátor
- Aggregátor, hegesztőgép, pneumatikus ellátás
- Magas emelők, wrc és sima bakok

JBRacinghu-customsolutionsforyourcarsr copy_feketekeret

Alkatrész beszerzés 

Gyári, utángyártott, tuning vagy speciális verseny alkatrész beszerzésére is van lehetőség nálunk. Partnereinknek köszönhetően törekszünk a legjobb árak mellett a legjobb minőségű termékeket beszerezni. Az azonosításban gyári programok robbantott ábrái vannak segítségünkre, így a legkisebb patentek beazonosítása is lehetséges, hogy a megfelelő alkatrész kerüljön az autóba. Extra kedvezményeinknek köszönhetően tudunk kedvezményes árakkal és akciókkal készülni ügyfeleink igényeire!
Kapcsolat felvétel